Meedoen

Het werk van Stichting Helmond-San Marcos kan op verschillende manieren worden gesteund.

Door het inzamelen van lege inktcartridges

Iedereen heeft wel een printer in huis, maar de vraag is altijd waar moet je met de inktcartridges naar toe. Is het chemisch afval of mag het in de grijze container? Wij bieden de mogelijkheid om inktcartridges in te zamelen voor Stichting Helmond San Marcos. Wij zijn een samenwerking aangegaan met http://www.Recycleclub.com die lege cartridges inzamelt en deze via een nauwgezet proces geschikt maakt voor hergebruik. Voor elke ingeleverde cartridge ontvangen wij een kleine vergoeding, die wij kunnen gebruiken voor onze projecten .
Op diverse locaties (zoals bij de Gamma in Helmond, Emté Wederhof, PC Fast en Tiendas Diferentes) staat een speciale inzamelbox waarin u de lege inktcartridges kunt deponeren.
Via onderstaande link kunt u de locaties waar de inzamelboxen staan vinden

Maar er zijn natuurlijk ook nog andere manieren
    • Door actief mee te doen als vrijwilliger bij activiteiten.
    • Door een financiële bijdrage te storten op IBANnummer: NL36 RABO 0129543004 tnv Stichting Helmond-San Marcos. De Stichting is een ANBI-instelling, zodat giften aftrekbaar zijn van de belasting.
    • Door het lezen van ons informatiebulletin of onze digitale nieuwsbrief, door deze website of onze Facebookpagina te volgen, door ons te bezoeken bij activiteiten in Helmond en daardoor op de hoogte te blijven van het werk voor San Marcos
    • Door op school leerlingen in contact te brengen met onderwijs in San Marcos en met leerlingen daar.
    • Door gebruik te maken van “Mondiale Drieluik”: Door leerlingen op school een muurschildering te laten maken met een muurschilder uit Nicaragua, door te werken met het Inleefatelier Nicaragua en de inzet van Storyteller Gerard Sonnemans

 

Terug naar boven